Van Walking dinner tot stamppot en Spaans buffet


Een volledig buffet met een optioneel glaasje wijn

Eet u het liefst Aziatisch, mediterraans of toch gewoon een Hollandse pot? Waar uw voorkeur ook ligt, u bestelt de lekkerste maaltijden in de vorm van een buffet bij de cateraar van Amersfoort en omstreken. Laat u ook eens verrassen met een bijzondere wijnsuggestie. Bij alle buffetten worden passende wijnen geserveerd, eenvoudig en betaalbaar, maar ook de meer exclusieve wijnen liggen desgewenst voor u klaar. De volgende diensten zijn altijd bij de prijs inbegrepen:
  • Levering van de gerechten in thermoboxen 
  • Opzetten/aankleden van het buffet
  • Ongewassen materiaal en etensresten ophalen
  • Uitleg en omschrijving van de gerechten

Naast de catering zorgen wij ook voor buffettafels, tafellinnen, bestek en serviesgoed. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lunch met broodjes, salades en huisgemaakte soepen.

Knapperige verse broodjes, rijkelijk belegd en altijd met garnering: onze dagverse salades zijn heerlijk vullend met huisgemaakte dressings. Onze soepen worden

dagvers bereid. Bij bestellingen voor groepen van minimaal twintig personen in Leusden en Amersfoort is de levering gratis.

Gratis offerte aanvragen

Borrelhapjes 

Borrelhapjes zijn onmisbaar op elk feestje. Onze hapjes onderscheiden zich door de ambachtelijke bereiding: met de beste ingrediënten creëren we de meest verleidelijke smaken, waaronder onze heerlijk huisgemaakte dipsauzen, compotes en chutneys. U ontvangt de luxe borrelhapjes op prachtige schalen. Onze luxe borrelhapjes zijn dan ook een lust voor het oog én voor de smaakpapillen. We houden rekening met de seizoenen en bovendien bereiden we onze producten altijd vers. Dat smaakt absoluut naar meer! 

Walking dinner

Hierbij beleeft u met uw gasten een bijzondere ervaring, compleet door ons verzorgt.
Een groot aantal verschillende culinaire mondvermaakjes vormen samen een
compleet diner. Het voordeel van een walking diner is dat alle gerechtjes makkelijk hanteerbaar zijn en staand te eten zijn, zodat u en uw gasten niet aangewezen zijn op een zitplaats, dus lekker informeel.
Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en onweerstaanbaar om te zien!
Bovendien geschikt op vrijwel iedere locatie, wanneer u dit aan ons overlaat.

Natuurlijke picknicks

Feestelijke High Tea

Wanneer u iets meer wilt aanbieden dan een schaal borrelhapjes maar geen buffet of diner, is misschien een High Tea of High Wine een goed idee. Deze fingerfoodhapjes zijn op elkaar afgestemd, een lust voor het oog en kunnen eenvoudig zelf uitgeserveerd worden of in buffetvorm gepresenteerd worden. Geschikt voor ieder moment van de dag!

dessert in glazen op dienblad

High Wine

Bent u een wijnliefhebber? Wij ook! Daarom geven we u graag de mogelijkheid om bij uw borrel, buffet of diner een fles wijn te bestellen. Goede, bijpassende wijnen maken de gerechten helemaal af. Ongeopende flessen nemen wij retour. Wij verzorgen tevens complete drankenarrangementen bij ieder feest, inclusief tap, glaswerk en personeel.


Vraag naar de mogelijkheden over High Wine via het contactformulier. Wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte.

High Wine