Amersfoort cateraar
"Natuurlijk lekker"
Top catering


"Happy Food"
Cateraar Utrecht


We love Food
Cateraar Amerfoort
"Lekker dagvers"

Top broodjes en buffetten van de cateraar uit Amersfoort

Buffetten
Eet u het liefst Aziatisch, mediterraan of gewoon een Hollandse pot? Waar uw voorkeur ook ligt, u bestelt de lekkerste maaltijden in de vorm van een buffet bij de cateraar van Amersfoort. Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor buffettafels, tafellinnen, bestek en serviesgoed. En laat u verrassen met een bijzonder wijnvoorstel. Bij alle buffetten worden passende wijnen geserveerd, eenvoudig en betaalbaar, maar ook de meer exclusieve wijnen liggen desgewenst voor u klaar.

De buffetten gelden vanaf minimaal 20 personen. Levering van de gerechten in thermoboxen, opzetten/aankleden van het buffet, ongewassen en etenrestenvrij ophalen van materiaal en een uitleg en beschrijving van de gerechten is altijd bij de prijs inbegrepen.

Lunch met broodjes en salades
Knapperige verse broodjes, rijkelijk belegd en altijd met garnering. De dagverse salades zijn heerlijk vullend met huisgemaakte dressings. Kostenloze levering in Leusden en Amersfoort bij een bestelling van minimaal 20 personen.

Borrelhapjes

Borrelhapjes zijn onmisbaar op elk feestje, die van ons onderscheiden zich door een ambachtelijke bereiding. Dipsauzen, compotes, chutneys zijn huisgemaakt en enorm smaakvol. Er wordt rekening gehouden met de seizoenen en de producten worden altijd vers bereid. De borrelhapjes worden bezorgd op prachtige schalen en zijn absoluut een lust voor het oog én de smaakpapillen.

Villa Amalia vergaderen en ontmoeten

Voor onze catering in Villa Amalia in Baarn hanteren we andere tarieven in verband met bijkomende personeelskosten op de locatie.
Vraag een offerte aan: info@somefoodcatering.nl

Dranken

Bent u een wijnliefhebber? Wij ook! Daarom geven we u graag de mogelijkheid om bij uw borrel, picknick of diner, wijn te bestellen. Goede, bijpassende wijnen maken de gerechten helemaal af. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier en we sturen u vrijblijvend een offerte.

catering amersfoort drank